Байерн Мюнхен и Реал Мадрид играят при резултат 2:1 в първи полуфинален

...
Байерн Мюнхен и Реал Мадрид играят при резултат 2:1 в първи полуфинален
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Байерн - Реал Мадрид 2:1, пълен обрат за баварците

Байерн Мюнхен и Реал Мадрид играят при резултат  2:1  в първи полуфинален конфликт в Шампионска лига. На Gong.bg следим най-интересните моменти от завладяващия дуел.

Винисиус Жуниор откри резултата в 24-ата минута. Лирой Сане изравни при започване на втората част, а малко по-късно Хари Кейн вкара дузпа, с цел да направи цялостен поврат.



След единствено няколко секунди игра Лирой Сане беше изведен зад отбраната. Крилото имаше задоволително време и реши да стрея, само че Андрий Луни избави. Томас Мюлер пък се ядоса, тъй като беше в по-добра позиция, само че не получи подаване. 

Малко по-късно и Хари Кейн опита шанса си с удар от междинна отдалеченост, само че стражът на " лос бланкос " още веднъж не бе усложнен.

Първите 15 минути минаха в половината на " белия балет ", като на няколко пъти домакините пробваха с путове отвън наказателното поле да поразят задачата. Опитите обаче не дадоха резултат.

В средата на полувремето Реал Мадрид нанесе първи удар и откри резултата. Гостите потушиха началния напън и издебнаха подобаващ миг, с цел да изненадат противниковата защита. Тони Кроос пусна неповторимо подаване в кулоар за Винисиус Жуниор, който се озова самичък против Мануел Нойер и не сгреши.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР